Namikan pojat matkasivat Äänekoskelle kohtaamaan Kokkolan NMKY:n kahdesti peräkkäisinä päivinä. Matkaan pojat lähtivät vatsat täynnä joulukinkkua ja tämä ehkä hieman näkyikin varsinkin ensimmäisessä pelissä.

NAMIKA LPR VS KOKKOLAN NMKY PART 1

Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa lappeenrantalaiset olivat huonolla jalalla liikkeellä. Varsinkin puolustuspäässä meidän pojat jäivät pahasti jalkoihin. Hyökkäyksessä pallo ei liikkunut tarpeeksi, jonka takia heittopaikat olivat usein huonoja.

Peli oli silti puoliajalla tasoissa. Kolmannen jakson alku oli lappeenrantalaisten osalta painajaismainen. Ensimmäiset kuusi hyökkäystä päättyivät pallonmenetyksiin, joista kokkolalaiset pääsivät juoksemaan helppoja koreja. Tämän seurauksena lähdettiin neljänteen jaksoon 10 pisteen tappioasemasta.

Neljännellä jaksolla poikien peli teki täyskäännöksen. Kova paikkaprässi auttoi kuromaan eron kiinni vain muutamassa minuutissa. Peli oli erittäin tasaista aina päätösminuuteille saakka. Lappeenrantalaiset saivat pelin viimeisen hyökkäyksen peli ollessa tasan. Nerokkaan syöttökuvion jälkeen päästiin nostamaan helppo lay-up korin alta ja näin voitto kotiin pistein 61-59.

Tilastot

Paavo Mäkitalo 24/8
Gleb Sokolov 11/11
Raul Mononen 11/9/4 riistoa
Kalle Kalin 7/2
Karo Puittinen 6/5/4 syöttöä
Aake Paavilainen 2/4

NAMIKA LPR VS KOKKOLAN NMKY PART 2

Hyvin nukutun yön ja ravitsevan aamupalan jälkeen pojat olivat valmiina pelaamaan. Tällä kertaa otettiin peli haltuun heti aloituksesta saakka. Pallo liikkui hyökkäyspäässä huomattavasti paremmin kuin edeltävässä pelissä ja tästä kertoo jokaisen pojan hyvät heittoprosentit. Puolustuspäässä oltiin myös paljon terävämpiä kuin aiemmin. Tällä kertaa lappeenrantalaiset olivat selvästi parempia, voitto kotiin pistein 78-53.

Tilastot

Gleb Sokolov 32/12
Karo Puittinen 14/9/4 syöttöä
Paavo Mäkitalo 12/8
Aake Paavilainen 10/4
Hannes Seppänen 4/4
Sherif Sarr 4 pistettä
Kalle Kalin 2/6