Namika lähtee joulutauolle yksi voitto mukanaan syyskaudelta. Viimeisessä pelissä ennen taukoa Hyvinkäällä Ponteva oli parempi selvin lukemin HyPo 94-56 Namika.

Peliin lähdettäessä tiedettiin HyPon kovan takamiehen Deandre Upchurch kova vire. Ennen illan ottelua herra oli paukuttanut hurjat tilastokeskiarvot 38/8 tehden kahdessa pelissä jopa yli 50 pistettä. Namika lähtikin puolustamaan kovaa Upchurchia vastaan ja vaikeuttamaan mahdollisimman paljon hänen pistetehtailuaan. Parhaiten tässä onnistui Karo Puittinen. Upchurch jäi selvästi alle oman pistekeskirvonsa, mutta teki kuitenkin hienon tripla-tuplan 24/10/11 syöttöä. Kuten tästäkin huomaa, tien ollessa tukittu korille syötöt löysivät hyvin perille.

Namika aloitti heikosti pelin häviten ekan jakson 20-9. Toiselle jaksolle joukkue tuli taistelevana ja kavensi eron viiteen pisteeseen jakson puolivälissä. Jakson loppuun osui kuitenkin musta hetki ja tauolle poistuttiin isäntien johtaessa 45-27.

Tauon jälkeen HyPo jatkoi hurjaa menoa eikä Namika pystynyt vastaamaan. Eniten Upchurchin syötöistä nautti HyPon Ilkka Blomqvist (28/10) osuen sukkaan sekä läheltä että kaukaa. Lopputulos HyPo 94-56 Namika.

Namikan parhaita pelissä olivat nuoret Gleb Sokolov (20/1) ja Karo Puittinen (7/3). Namika lähti tähän peliin vajaamiehisenä aloitusviisikon pelaajien Tapion ja Engelvuoren puuttuessa joukkeesta.

HYPON TILASTOJA

Ilkka Blomqvist 28/10
Deandre Upchurch 24/10/11 syöttöä

NAMIKAN TILASTOJA

Gleb Sokolov 20/1
Teemu Turunen 8/4
Santeri Mäntynen 7/5
Karo Puittinen 7/3
Lasse Aavamäki 3/9
Anssi Niemi 3/4
Olli Salonen 3/2
Raul Mononen 2/2

Namikan seuraava peli on tammikuussa. Ajankohta varmistuu Catzin europelien aikataulujen varmistuttua.