Mikrojen syyskauden viimeisessä turnauksessa Mikkelissä vastaan asettuivat Orimattilan Jymy ja Lahden Namika. Ennen meidän kohtaamista Jymy oli voittanut kaikki sarjapelit ja Lahtikin hävinnyt vain Jymylle, joten odotettavissa oli tiukkoja pelejä. Meidän joukkue oli vielä lisäksi hieman vaajamiehin flunssa-aallon kiertäessä joukkueessa, joten mukana oli vain kuusi pelaajaa.
Ensimmäisessä pelissä vastaan vastaan asettui Jymy. Aloitusjaksolla pojat pistivät hyvin kampoihin sarjajohtajalle ja pisteitä tehtiin tasaisesti puolin ja toisin. Seuraavat jaksot olivatkin sitten Jymyn hallintaa. Orimattila pyrki aktiivisesti nopeisiin hyökkäyksiin ja kun meillä puolustukseen palaamisessa oli välillä suuriakin ongelmia, niin peli kääntyi selvästi Jymylle. Lopputulos 67-16.
Pienen ruokatauon jälkeen vastaan asettui Namika Lahti. Mitä lie rohkaisupillereitä vanhemmat olivat evääksi laittaneet, mutta kaikkien poikien peli oli huomattavasti rohkeampaa kuin ensimmäisessä pelissä. Jokainen pelaaja uskalsi haastaa oman puolustajan hyökkäyspäässä ja hyviä korintekopaikkoja luotiin melkein joka hyökkäyksessä. Paremmalla viimeistelyllä peli olisi ollut voitettavissa mutta nyt voitto karkasi lahteen luvuin 44-22.
Mikrojen pelit jatkuvat tammikuussa alueen II-divisioonan peleillä.