Lauantaina joukkueen bussi otti suunnan kohti Espoota. Peliin valmistauminen oli hieman epäonnistunutta kaikenlaisen sähläyksen seurauksena (esim. eräs pojista unohti pelikengät kotiin).

Huono valmistautuminen näkyikin pelin alussa, kun lappeenrantalaisilla ei pysynyt pallo mukana ollenkaan. Namikan monien menetyksien takia Honka pääsi juoksemaan helppoja nopeita hyökkäyksiä. Puoliajalle mentiin espoolaisten johtaessa peliä lukemin 35-26.

Puoliajan jälkeen Namika lähti pelaamaan täysin uudella peli-ilmeellä. Pojat siirtyivät tiukkaan paikkaprässiin, johon Honka ei selvästikkään ollut valmiina. Kymmenen pisteen ero otettiin nopeasti kiinni ja vain muutama minuutti ennen ottelun loppua Namika otti johtoaseman lopullisesti itselleen.

Voitto siis Lappeenrantaan lukemin 66-69. Namikan voittoputki on nyt seitsemän ottelun mittainen.

TILASTOT:

Gleb Sokolov 22/6/6 syöttöä
Raul Mononen 15/9
Paavo Mäkitalo 12/3
Karo Puittinen 11/6/5/6 riistoa
Kalle Kalin 5/5/5 riistoa
Hannes Seppänen 2 pistettä
Sherif Sarr 2/1