Namika matkusti perjantai-iltana Karkkilan vieraaksi. Joukkue taistelee putoamisviivaa vastaan ja kaikki loput pelit ovat kuin playoffs –pelejä. Voittoja tarvitaan.

NAMIKALLA HYVÄ ALKU

Namika aloitti ottelun hyvin. Ensimmäinen jakso Namikalle peräti 32-21 ja toinen jakso 27-18. Näin tauolle poistuttiin vierailijan Namikan reilussa johdossa 59-39. Pisteistä tähän asti vastasivat ahneimmin  Bratton 16, Tapio 13, Turunen 9.

KOLMANNEN JAKSON JÄLKEEN PELI OLI OHI?

Kolmannella jaksolla peli tasoittui ja Karkkila vei sen 24-21. Tilanne KaU Koris 63-80 Namika ja  peli oli käytännössä ohi. Tai ainakin moni luuli niin ja Lappeenrannassa jopa toivottiin.

KARKKILAN HUIKEA NOUSU

Karkkila oli vahvasti eri mieltä voittajasta. Neljäs jakso alkoi kotijoukkueen huikealla pelillä. Namika  jäi pahasti jalkoihin, kun Karkkila painoi kaasua ja kaikki tuntui onnistuvan. Reilussa kahdessa minuutissa 13-0 jakso kotijoukkueelle ja eroa oli enää neljä pistettä 76-80. Taistelu voitosta alkoi eikä peli todellakaan ollut ohi.

NAMIKA HERÄSI

Kotijoukkueen hirvittävän ryöpytyksen jälkeen Namika onneksi heräsi Aavamäki, Salonen ja Bratton osuivat koriin ja pysäyttivät Karkkilan dominoinnin. Neljä seuraavaa minuuttia mentiin tasatahtiin tilanteeseen 87-89 ajassa 36:18. Tässä vaiheessa Namika onnistui pääsemään uudestaan niskan päälle ja vei ottelun lopun. Lopputulos KaU Koris 92-101 Namika. Namikalle elintärkeät sarjapisteet ennätys lukemin ja Karkkilalle pisteet hienosta draamasta.

NAMIKAN TILASTOJA

Reginald Bratton 30/14/7 syöttöä
Anttoni Tapio 23/6
Santeri Mäntynen 15/4
Lasse Aavamäki 10/6
Teemu Turunen 9/7/7 syöttöä
Semi Laine 6/1
Olli Salonen 5/3
Olli Kaijansinkko 3/0

Seuraava kotipeli:
Namika vs JyWe su 12.02. klo 15:00 Lappeenrannan urheilutalo

Sitä ennen A-pojat 1.divisioonassa
Namika vs TuNMKY la 11.02. klo 17:00 Sammonlahden palloiluhalli

KORIS ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ!