Namika vahvistui juuri ennen MuKi peliä tutulla miehellä. Reggie Bratton liittyi joukkueeseen alkuviikosta ja pelilupa tuli kuntoon hyvissä ajoin ennen MuKin kohtaamista. Reggietä tarvitaan joukkueeseen paikkaamaan koko alkusarjan vaivannutta  poissaoloja.

Asetelma ennen peliä oli selvä. Voitolla Namika säilyttää hyvät mahdollisuudet pitää sarjapaikka, tappiolla homma vaikeutuisi huomattavasti. Lähtötilanne peliin ei kuitenkaan ollut helppo. Vain pari yhteisharjoitusta Reggien kanssa ennen peliä.

TASAINEN ALKU

Ottelun alku oli tasainen. Ensimmäisen jakson puolivälissä tilanne oli 5-5. Namika tiivisti puolustustaan ja onnistui hyökkäyksissään jakson lopussa MuKia paremmin. Lyhyelle tauolle mentiin MuKi 9-18 Namika, Teemu Turusen 7p johdattamana..

Toisella jaksolla Namika jatkoi hyviä otteitaan. Tiivis puolustaminen ei antanut vastustajalle kuin 14 pistettä jaksolla. Bratton alkoi löytämään korisukan paremmin ja Anttoni Tapio ilmoittautui mukaan koritehtailuun. Jakso MuKi 14-23 Namikaja puoliajalle MuKi 23-41 Namika.

MUKI TULI KOVAA TAUOLTA

MuKi tuli kovaa tauolta. Namikaa se ei yllättänyt, mutta silti siihen ei pystytty vastaamaan. kolmannen jakson kaksi ensimmäistä minuuttia 10-0 MuKille. Onneksi Namika heräsi Turusen ja Brattonin johdolla ja pääsi peliin uudestaan mukaan. Jakso MuKille 24-22 ja tilanne 47-63 ennen viimeistä jaksoa.

Neljäs jaksoei tuonut muutosta ottelu voimasuhteisiin. Brattonin johdolla Namika piti pelin tasaisen ja ottelu päättyi MuKi  64-83 Namika.

YHTEENVETOA

”Reggie oli hyvä, sitä ei käy kiistäminen. Se myös antoi tilaa muille, vastustajan keskittyessä Reggien puolustamiseen. Joukkue uskoi itseensä ja peli-ilme oli hyvä. Tästä on hyvä jatkaa. Ensi viikolla kohtaamme kovan Korikouvot  ja tarvitsemme onnistumisia laajalla rintamalla. Yksi mies ei voita pelejä yksinään. Hyvällä joukkuepelillä jokainen saa toisen  pelaamaan paremmin.”, analysoi valmmentaja Pasi Riihelä

NAMIKAN TILASTOJA

Reggie Bratton 32/16
Teemu Turunen 13/4
Karo Puittinen 8/2
Anttoni Tapio 7/1
LasseAavamäki 6/1
Santeri Mäntynen 5/0
Olli Kaijansinkko 4/7
Olli Salonen 4/1
Anssi Niemi  2/0
Semi Laine 2/0