B-poikien tuplakotipeliviikonloppu alkoi tiukalla väännöllä Uudenkaupungin ja Kauhajoen yhdistelmäjoukkuetta KarhuHaita vastaan. Ottelun alku oli tasaista sähläämistä molempien joukkueiden osalta. Pikkuhiljaa Namika sai kuitenkin juonesta paremmin kiinni. 8-7 tilanteessa Namika otti kuskin paikan ja ensimmäinen jakso paketoitiin lukemin 20-11. Toisella neljänneksellä johto oli jo 15 pisteessä, mutta jakson viimeiset kome minuuttia meni KarhuHaille 0-11.

 Namikalla on kuluneella kaudella ollut synkkiä kolmansia jaksoja, mutta nyt kentällä nähtiin päättäväinen joukkue, joka vei kolmannen jakson 23-17. Päätösjaksolla tarjottiin katsojille jännitystä enemmän kuin tarpeeksi. Kun pelikellossa oli aikaa 1:20, oli kotijoukkueen johto vakuuttavat 12 pistettä. Pelihän ei ole ohi ennen kuin ”fat lady sings”… Ajassa 39:59,7 oltiin sitten 75-73 tilanteessa ja yhdellä onnistuneella vaparilla ja taktisella ohiheitolla päädyttiin loppulukemiin 76-73.

 Sunnuntaina vastaan asettui BC Sisu Porista. Ottelun alku oli tasaisen huonoa peliä kummaltakin joukkueelta. Namikan kahdeksan pisteen johto kaventui ennen taukoa viiteen ja toisen neljänneksen alkupuolella porilaiset käväisivät vielä pari kertaa pisteen johdossa. 25-26 tilanteessa Namika otti seuraavat minuutit 15-2, eikä Sisu enää siitä toipunut. Toisella puoliajalla laajalla rotaatiolla pelannut Namika kasvatti johtoaan tasaisesti ja lopun kolmostykityksellä päätösluvuiksi 96-61. Namikan voittoputki venyi kolmen ottelun mittaiseksi.

Seuraavaksi vuorossa vieraspelikiertue Nokia-Kauhajoki 10.-11.2.