Namikan Minit aloittivat lauantaina aluesarjan kevätkauden kahdella ottelulla Heinolassa. Ensimmäiseen otteluun asettui vastaan Heinolan YMCA, joka pelasi syyssarjan I divisioonan puolella. Odotettavissa oli siis kovatasoinen vastus. Ottelu sujuikin tasaisissa merkeissä. Heinolasta erottui takamies, joka viimeisteli alta tehokkaasti ja kaukoheitotkin upposivat hyvällä prosentilla. Namikan syöttöpeli oli pitkän pelitauon vuoksi hieman jäässä, joten voittoon riittäneet pisteet saatiin aikaiseksi korille ajoilla ja vapaaheittoviivalta. Namikalle voitto pistein 54-51.

Toiseen otteluun vastaan asettui Kouvot Black, joka kohdattiin syyskaudella kertaalleen. Namika aloitti ottelun vahvalla puolustuspelaamisella, joten ensimmäisen jakson jälkeen tilanne oli 17-2. Ottelun edetessä Kouvot pääsi paremmin peliin mukaan mutta hyökkäykseen panostaminen näkyi vastaavasti aukkoina puolustuksessa. Viimeiselle neljännekselle Namika pelasi palloa korin alle, mistä sentteri viimeisteli hyvällä prosentilla. Ottelu Namikalle 61-39.

Pelit jatkuvat 11.2 Joensuussa, missä kohdataan Mikkeli ja paikallinen Kataja. Sitä ennen treenataan vielä uusia kuvioita.