Namika Lappeenranta ja Catz Juniorit järjestävät yhteisen koulutuksen 14.-15.4, jonka teemana on 17 AVAINTA ASENTEESEEN. Koulutuksen tarkoitus on perehtyä asioihin, jotka liittyvät motivaation tuntemiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen. Koulutus on räätälöity seuratyöskentelyn ihmeellisen maailmaan, jossa ylä- ja alamäet ovat arkipäivää. Sekä pohditaan keinoja, joilla motivaatio seuratyöhön pysyy ja miten seuratoimintaa pystytään kehittämään heikoimmillakin hetkillä. Koulutuksessa ei anneta valmiita vastauksia, vaan keskitytään työkaluihin, miten tavoitteet saavutetaan.

Koulutuksen tulee pitämään Erkki Anttila Helsingistä (Edutainment ry). Hänellä on pitkä kokemus isojen työyhteisöiden kouluttamisesta niin kotimaassa kuin ulkomailla. Koulutus on maksullinen, mutta Namika ja Catz juniorit maksavat omien toimijoidensa koulutusmaksut. Paikkana toimii Lappeenrannan Monari.

Koulutus kestää lauantaina noin 6-7h, ja sunnuntaina 4-5h. Koulutus vaatii molempien päivien läsnäolon. Tarkempi aikataulu selviää lähempänä, ja ilmestyy seurojen nettisivuille. Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen 23.3 mennessä osoitteeseen Antti.Avelin@lrnmky.fi. Toivomme kaikkien päävalmentajien, muiden valmentajien, joukkueenjohtajien, rahastonhoitajien, hallituksen jäsenten ja muiden seuratyössä olevien osallistuvan koulutukseen, jotta yhteiset työkalut mielekkääseen seuratyöskentelyyn ovat kaikkien käytettävissä.