Namikan miehet pelasivat viime sunnuntaina kauden viimeisen ottelunsa. Viimeisessä ottelussa Karhulan Veikot olivat muutaman koripisteen verran parempia.

Miesten kausi oli kokonaisuutena onnistunut, mutta silti kausi oli valitettavan kaksijakoinen kauden alkaessa neljällä tappiolla. Syynä tähän oli tuttu ongelma aiemmilta kausilta: joukkueen opiskelijat saapuivat opinahjoonsa juuri kauden kynnyksellä, ja näin ollen kauden alkaessa yhteisharjoituksia oli hyvin vähän takana.

Tällä kaudella miesten joukkue koostui seitsemästä A-juniorista ja viidestä juuri juniori-iän ohittaneesta nuoresta miehestä. Joukkueen isähahmona hääri hieman kokeneempi Lasse Aavamäki. Neljän tappion jälkeen joukkueen peli lähti kuitenkin toimimaan paremmin, mikä johti viiden voiton putkeen joulun molemmilla puolilla. Näin joukkue pääsikin takaisin sarjan kärkikahinoihin.

Kaakkoisen alueen II-divisioona oli tällä kaudella hyvin tasainen. Vielä pari viikkoa ennen Namikan pelien loppumista sijoilla 2-5 oli neljä joukkuetta samoissa pistemäärissä. Tästä johtuen joukkueen lopullinen sarjasijoitus on vielä hieman avoinna, sillä muutamalla muulla joukkueella on vielä pelejä pelaamatta. Sarjavoitto ei ole enää mahdollista, ja vain yksi joukkue lähtee karismaan B-divisioonaan.

Kakkosdivarissa juniori-ikäisillä pelaajilla oli hyvä tilaisuus saada kokemuksia hieman fyysisemmistä peleistä. Sarjataso oli myös tarpeeksi haastava pari vuotta vanhemmille pelaajille. Näkyvimmin tasoaan nosti henkilökohtaisella tasolla seuran omakasvatti Vertti Halkola, jonka pelinjohtaminen on mennyt selvästi eteenpäin. Vertin pistekeskiarvokin oli lähellä kahtakymmentä pistettä. Henkilökohtaisen fysiikkaharjoitusmäärän lisääntyminen toi selvästi tulosta.

Yliopistoon opiskelemaan tulleet Kalle Kinnunen ja Jussi Moilanen olivat selviä vahvistuksia joukkueelle päästessään kuntoon yhden välivuoden jälkeen (armeija). Kokenut Lasse Aavamäki piti pojista koostuneen joukkueen henkisesti ryhdissä läpi kauden ja oli melkoinen maalivahti oman korin alla.

Suuret kiitokset myös joukkueenjohtajille Martti Monoselle, Kari Kalinille sekä muille joukkueen vanhemmille. Kiitos myös kotipelien kanttiinin pitäjille, sillä moni peli kääntyikin eduksemme puoliajan kahvipaussin jälkeen.

Tommi Koskinen

Päävalmentaja