Namika ja Fc LaPa järjestävät uudenlaisen mahdollisuuden harrastaa lähellä kotia! Kaupunginosatoiminta alkaa toukokuussa 2018 ja on tarkoitettu kaikille 7-9 -vuotiaille pojille ja tytöille. Namika ja LaPa haluavat kannustaa lapsia ja nuoria harrastamaan monipuolisesti, ja ilman että kustannukset nousevat suuriksi tai harjoitukset menevät päällekkäin.

Kesäkausi alkaa toukokuun alusta, ja se kestää elokuun loppuun asti. Toukokuussa futista harjoitellaan neljällä alueella, ja sen lisäksi maanantaisin järjestetään yhteiset jalkallo ja koripallo harjoitukset neljällä alueella. Ajat ja paikat varmistuvat, kun Liikuntatoimi jakaa kesävuorot.

Talven toimintakausi alkaa syyskuun alusta ja  päättyy huhtikuun loppuun. Tällöin harjoitellaan koripalloa kerran viikossa kolmella alueella: Kesämäen koululla, Sammonlahden liikuntahallissa tai Lappeen koululla ja Lauritsalan koululla tai Pontuksen koululla. Jalkapalloa harjoitellaan myös kolmella alueella: Kesämäen-, Lappeen ja Lauritsalan kouluilla. Koriksessa ensin on vuoro Tenava -ikäisille (5-7- vuotiaille), ja sen jälkeen mikro-ikäisille (8-9 -vuotiaille). Vuorot varmistuvat, kun liikuntatoimi jakaa talvivuorot.

Talven ryhmistä halukkaat voivat pelata Kaakkoisen alueen Supermikro -sarjaa (5-7.v) tai alueen Mikro -sarjaa (8-9.v). Pelaajat, jotka osallistuvat myös korttelipeleihin ei ole erillisiä harjoituksia vaan yhteiset Kaupunginosa-harjoitukset. Kaikilla on mahdollisuus osallistua Korttelipeleihin. Nykyisillä mikropojilla on mahdollisuus halutessaan harjoitella, kuten tähänkin  asti, lisätietoja asiasta saa valmentajilta tai Namikan toimistolta.

Osallistumismaksu touko-elokuulta on 60 €, ja syys-huhtikuulta 60€. Osallistumismaksu sisältää mahdollisuuden osallistua alueen kaikkiin jalkapallo- ja koripalloharjoituksiin. Osallistuminen on myös mahdollista pelkästään kesällä tai talvella.