Sunnuntaina pelattiin Kaakkoisen aluesarjan (II-div.) Final Four turnaus Myllymäen koululla. Namikan ensimmäiseen otteluun vastaan asettui KTP White. Namika oli kuluvalla kaudella otellut kolme kertaa KTP:tä vastaan; syyspuolella kaksi ottelua päättyi KTP:n niukkoihin voittoihin ja kevätpuolen ottelun vei taas Namika nimiinsä.

Ottelu alkoi Namikan kovalla rynnistyksellä, tilanne ensimmäisen jakson jälkeen oli 21-8. Toisella jaksolla Namika jatkoi piste-eron kasvattamista, mutta KTP:n #30 piti onnistuneilla kaukoheitoilla omaa joukkuettaan pelissä mukana. Tauolle lähdettiin lukemissa 35-16.

Toiselle puoliajalle Namika tuli peliin jälleen kovalla rynnistyksellä tehden jaksolla 26 pistettä, KTP:n 10 pistettä vastaan. Samoissa merkeissä jatkettiin viimeisellekin jaksolle. Ottelu päättyi Namikalle 77-30.

Loppuottelusta muodostui näin paikallisvääntö Seals Basket vs. Namika Lappeenranta. Ottelu alkoi Namikalta varsin hermostuneissa merkeissä. Aikalisä otettiin jakson alkuun ja kerrattiin pelaajille pelaamisen perusperiaatteet. Peli selkeni selvästi ja pistepussi alkoi karttumaan. Jakso Namikalle 22-12. Toisella jaksolla Namikalla säilyi hyvä ote pelaamisesta ja tauolle lähdettiin lukemista 20-38.

Kolmas jakso oli tiukkaa vääntöä ottelun voitosta ja aikalisä tarvittiin jakson puoliväliin. Jakso Sealsille 8-6. Viimeiselle jaksolle lähdettiin siis 16 pisteen erolla. Jakson alkuun Seals teki nopeasti kolme koria kuroen eron kymmeneen pisteeseen. Aikalisän sijaan haettiin vaihdoilla rytminvaihtoa omaan pelaamiseen. Tämä tuntuikin purevan, viimeinen jakso Namikalle 14-12, ja koko ottelu luvuin 58-40.

Onnittelut pojille hienosta kevätkaudesta! Seuraava tähtäin on jo parin viikon päästä pelattavassa Vapputurnauksessa, SimaBasketissa!