Namikan miesten joukkue jatkaa taivaltaan miesten II-divisioonassa myös kaudella 2018-2019. Viime kaudella joukkue sijoittui sarjassa neljänneksi, mikä oli nuorelle joukkueelle lupaava sijoitus. Vaihtuvuutta joukkueessa on ollut vähän, ja tulevaan kauteen on helpompi lähteä, kun joukkue on pelannut jo vuoden yhdessä.

Joukkueen runkona jatkavat Namikan oma kasvatti Vertti Halkola sekä Keravan kollit Kalle Kinnunen ja Jussi Moilanen. Kolmikon lisäksi joukkueessa tulee pelaamaan seuran U19 -poikia. Paluumuuttajien muodossa joukkue on vahvistunut kaudella paljon, ja tämän tason pelureita harvoin II-divisioonassa nähdään. Kolmikko Aubrey Conerly, Gleb Sokolov ja Santeri Mäntynen tuovat joukkueeseen liigakokemusta, paljon divarikokemusta sekä johtajuutta nuoreen joukkueeseen. Sen lisäksi uusi kasvo joukkueessa on Salosta Lappeenrantaan muuttanut Ville Nieminen.

Aubrey Conerly pelasi viime kaudella A-divisioonan välierissä esiintyneen Turun Kristikan riveissä hyvin tilastoin (12,8/3,9 syöttöä) ja hän tulee olemaan joukkueen valmentaja kentällä. Aubrey toimii tiiviisti yhteistyössä päävalmentaja Koskisen kanssa valmennusasioihin liittyen. Namikan oma kasvatti, Gleb Sokolov, pelasi viime kaudella A-poikien SM-pronssia voittaneen HoNsUn riveissä pelaten joukkueestaan eniten. Glebiltä löytyy myös B-divisioonakokemusta Namikan riveistä parin vuoden takaa. Kotkalaislähtöinen Santeri Mäntynen pelasi viime kaudella Raholan Pyrkivässä B-divisioonaa, ja kaudeksi 2018-2019 Lappeenrantaan palannut Santeri tulee olemaan yksi viihdyttävimmistä joukkueen pelaajista. Joukkueen viesti on selvä, nousukarsinnat ovat tällä nipulla ainoa realistinen tavoite.

Miehet pelaavat seuraavan kotiottelunsa lauantaina 13.10 klo:17 poikkeuksellisesti Pallon liikuntahallissa, tervetuloa!