Tältä sivulta löydät infoa koripalloharrastuksen aloittamiseen ja uusia pelaajia askarruttavat yleisimmät kysymykset. 

Koska voin aloittaa? Milloin vain! Tenavakoris, mikrot ja minit aloittavat virallisesti kautensa syyskuun alussa, ja muut ryhmät pyörivät ympäri vuoden.

Voinko kokeilla korista ennen aloittamispäätöstä? Kyllä, virallinen kokeiluaika seuramme joukkueissa on yksi kuukausi.

Harjoitusajat ja paikat? Jokaisen joukkueen harjoitusajat ja -paikat löytyvät joukkueiden omilta sivuilta tästä palkista.

Kenelle ilmoittaudun, jos olen uusi harrastaja? Helpoin tapa on mennä suoraan harjoituksiin ja ilmoittautua valmentajalle. Myös joukkueen joukkueenjohtaja ottaa vastaan kysymyksiä ja ilmoittautumisia. Yhteystiedot löytyvät joukkueiden omilta sivuilta.

Mitä tarvitsen mukaan? Sisäpelivarusteet ja juomapullon. Valmentajat tuovat harjoituksiin palloja, mutta oma pallo ei ole haitaksi pitkässä juoksussa. Vanhemissa ikäluokissa (C-pojista ylöspäin) pallosta, ja sen hankkimisesta, kannattaa kysyä valmentajalta.

Mitä maksaa? Kausimaksu määräytyy iän ja harjoitusmäärän mukaan. Sen lisäksi seuran harrastajaryhmät maksavat seuran jäsenmaksun 30€, jolloin he ovat virallisesti seuran jäseniä ja oikeutettuja osallistumaan seuran syys- ja kevätkokouksiin, sekä oikeutettuja pyrkimään seuran johtokuntaan.

 

Vanhempi-Lapsi koris 100€ (kymmenen kertaa keväällä 2018)

Tenavakoris 60€ (7,5€ kuukaudessa + mahdollisuus osallistua Fc LaPan toimintaan)

Mikropojat 60€ (7,5€ kuukaudessa +  mahdollisuus osallistua Fc LaPan toimintaan)

Minipojat 360€ (40€ kuukaudessa + kerta viikossa kesällä ilmaiseksi)

C-pojat 600€ (50€ kuukaudessa)

B-pojat 840€ (70€ kuukaudessa)

A-pojat 1 440€ (120€ kuukaudessa)

Unified -koris 140€ (20€ kuukaudessa)

Kuntokoris 29€ kuukaudessa/ 10 x passi 75€ (HINTA PÄIVTETÄÄN ELOKUUN AIKANA)

(Seura pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin kausimaksuissa.)

KUUKAUDEN ILMAINEN KOKEILUJAKSO!

Miten kausimaksu maksetaan? Lähetämme sinulle ilmoittamaasi sähköpostiin laskun. Tenavat, mikrot, minit, seniorit ja kuntokoris laskutetaan kahdessa osassa (syys- ja kevät), kun taas C-,B- & A-pojat laskutetaan kolmessa osassa (kesä, syys ja kevät). Lasku on mahdollista maksaa kerralla kokonaan, kerran kuukaudessa tai sovitusti sinulle sopivalla maksuaikataululla.

Mitä kuuluu kausimaksuun? Kausimaksu sisältää:  laadukkaan ja luotettavan (vaadimme toimijoiltamme rikosrekisteriotteen) valmennuksen, harjoitusvuorot, erotuomaripalkkiot Koripalloliiton peleihin, osallistumismaksut Koripalloliiton sarjoihin, peliasut, seuran yhteiset tapahtumat, seuratuotteet seurahinnoin, yhteistyökumppaniemme myöntämät Namika-alennukset, koulutuksia, kirjanpito/hallinnolliset toimenpiteet ja paljon muuta!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä toiminnanjohtaja Antti Aveliniin (Antti.Avelin(at)lrnmky.fi) tai junioripäällikkö Minna Jäkkilään (Minna.Jakkila@luukku.com).