HARJOITUKSET

Kauden 2018-2019 harjoitusvuorot syyskuusta alkaen:

Tenavat harjoittelevat poikkeuksellisesti tämän kauden

maanantai 18-19 Myllymäen koulu
torstai 17:30-19 Pontuksen koulu

 

 

Syksyllä 2012 Namikassa aloitettiin 7-vuotiaiden ja sitä nuorempien kanssa koripallon saloihin tutustuminen.

Tuttuun tapaan harjoittelemme Lappeenrannassa Myllymäen ja Lappeen kouluilla. Mukaan voi tulla 2011 ja myöhemmin syntyneet pojat ja tytöt.

Tenavakoriksessa harjoittelemme koripallon perustaitoja kuten liikkumista kentällä, syöttämistä, heittämistä sekä ylipäätään pallon kanssa olemista erilaisten leikkien ja pelien avulla. Näiden taitojen ohella opettelemme samalla joukkuelajeihin kuuluvaa yhteispeliä ja toisten pelaajien huomioimista.

Sarjapelejä näin pienillä ei vielä ole, joten pelailemme keskenämme harjoituksissa, mutta tavoitteenamme on päästä pelaamaan muutamia harjoitusotteluita kauden mittaan toisia joukkueita vastaan. Pilke silmäkulmassa etenemme harjoituksissa oppien uusia taitoja ja ottaen huomioon lasten toiveita harjoitusten kulusta.

Kesällä 2018 aloitimme yhteistyön jalkapalloseura FC LaPan kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on mahdollistaa kahden lajin harrastaminen yhdellä kausimaksulla. Tärkeää on myös, että harjoitukset ovat lähellä kotia, ja harjoitukset eivät mene päällekkäin.

Toivotamme kaikki uudet ja innokkaat tulokkaat tervetulleeksi mukaan harjoituksiin kivan ja liikunnallisia taitoja kehittävän harrastuksen pariin.

LISÄTIEDOT

Antti Avelin

antti.avelin(at)lrnmky.fi

041 539 2349