Reginald Bratton, USA, 30 v., 193 cm

 

Namikassa viime kauden alussa kahdeksassa pelissä esiintynyt Reginald Bratton tekee paluun Namikan kokoonpanoon.  Reggie pelasi viime kaudella hyvän alkukauden Namikassa. Kahdeksasta pelistä Namika voitti seitsemän ja oli sarjan kärkikastia. Reggien tilastot 23/13.

Reggien hyvät esitykset huomattiin myös Uudessakaupungissa sarjaporrasta ylempänä. Kahdeksan Namikassa pelatun pelin jälkeen Reggie siirtyi edustamaan Korihaita hyvällä menestyksellä. Korihait nousi kauden päätteeksi Korisliigaan Reggien tehden tilastot 19/8 pelaamassaan 25 pelissä.

Tämän kauden Reggie aloitti Korihaiden Korisliigamiehistössä. Korihait huomasivat pian sarjan alettua, että he tarvitsevat pelaajaa joukkueen isoon päähän ja näin Reggie (193 cm) korvattiin 11 cm pidemmällä Eric McAllisterilla (204 cm).

Reggie oli siis vapaa ja Namika tarvitsi pelaajaa paikkaamaan lukuisia poissaoloja alkukaudesta kärsineeseen joukkueeseen. Pelilupa varmistui tänään ja illalla Reggie pelaa vieraspelissä MuKia vastaan. Peli alkaa klo 19:00 ja sitä voi seurata paitsi paikan päällä Munkkiniemessä myös Basket.fi livetilastoinnin kautta.