Namikan edustusjoukkue nousi väliaikaisesti sarjakakkoseksi perjantai-iltana, kun Kouvojen a-pojat joutuivat Namikan mankeliin Sammonlahdessa. Vahva alku mahdollisti voitokkaan ottelun. Namikalla on pelaamatta vielä kolme ottelua.

Ottelun ensimmäinen erä oli Namikalta vahva, sillä alusta alkaen sekä hyökkäys että puolustus saivat sekoitettua Kouvojen peliä. Vanha viisaus hyökkäyksen lähtevän puolustuksen kautta piti taas paikkansa, sillä Namika sai juostua riistoista tai levypalloista nopeita hyökkäyksiä. Myös joukkuepuolustus toimi, ja se ruokki itseluottamusta myös puolen kentän hyökkäyksessä; ajot rikkoivat puolustuksen ja vapaat heittopaikat onnistuttiin käyttämään kovalla prosentilla, sillä melkein jokainen hyökkäys päättyi koriin.  Ensimmäinen erä päättyikin näytöstyyliin 27-8. Varsinkin Juvakka ja Aavamäki kunnostautuivat ensimmäisessä erässä.

Kouvot olivat selvästi pienellä tauolla käyneet Namikan yleisimmät kuviot läpi, ja Namika joutuikin pelaamaan kuvionsa selvästi pidemmälle. Peli tasoittui, mutta Namika sai korin alustan apupuolustuksen avulla tukittua. Kouvojen aikalisän jälkeen he siirtyivät paikkaan, ja toinen vanha viisaus – paikka loppuu juoksemalla – piti taas paikkansa. Kolme minuuttia pelaamatta, kun Kinnusen riiston jälkeen Kouvot ottivat nopean hyökkäyksen pois EU:n arvoisesti. Molemmat sisään, ja Kouvot takaisin miespuolustukseen. Jobin postia erän lopulla oli Aavamäen kolmas virhe, mutta isolle tauolle siirryttiin 42-22.

Tauon jälkeen Kouvot olivat muuttaneet pelisuunnitelmaansa selvästi; enemmän puolustusta rikkovia ajoja, syöttö kaarelle sekä sisään postiin. Varsinkin korin alla Namikalla oli vaikeaa, sillä aina tilanne päättyi joko koriin tai vapaaheittoihin. Kuitenkin toisessa päässä Halkola, Kinnunen ja Moilanen osuivat hyvillä prosenteilla, ja pitivät Namikan hyvässä johdossa. Illan komeimmat suorituksen yleisölle esitteli Halkola-Juvakka kombo, kun Halkola puolinopeassa hyökkäyksessä kikkasi pallon vastustajan jalkojen välistä, ajoi korille ja avun saapuessa syötti ulos Juvakalle, joka naulasi kolmosen keskelle keksintöä. Kolmannen neljänneksen luvut olivat 69-45.

Viimeisen neljänneksen alussa Kouvot yrittivät vielä viimeistä iskua, ja saivatkin eron puoleen väliin mennessä 20 pisteeseen. Kotijoukkue kuitenkin taisteli momentumin takaisin itselleen, ja siitä esimerkkiä näytti Lasse Aavamäki. Lasse syöksyi sellaisen tiikerinloikan kiistapallon perään, että illan toiseksi hienoimman suorituksen palkinto matkasi Lasselle. Momentumin saatuaan Namika pelasi kelloa vastaan, ja peli päättyikin kotijoukkueelle suotuisiin lukuihin 83-58.